Hopp til innhold

Ny indisk restaurant i Oslo

Er du glad i spennende og smakfull mat proppet med friske råvarer, og som gjerne kan være litt spicy? Restaurant Listen To Baljit åpner i slutten av oktober i bydelen Frogner, og er klare for å servere deg fine dining og street food med smaker hentet fra hele det indiske cuisine.

Listen To Baljit er et nytt og unikt konsept startet av samme familie som står bak populære og suksessfulle New Dehli Restaurant, Bombay Brasserie og Holy Cow. Alle restaurantene har mottatt stor oppmerksomhet og gode anmeldelser fra blant annet Aftenposten, Dagens Næringsliv og en rekke matbloggere. Nå gleder restauranteier Baljit Singh Padda seg til å få akkurat deg til å høre på han når han kommer med sine indiske matanbefalinger i sin nye og moderne restaurant i slutten av oktober.

Opplev indisk mat på nytt vis

Restauranten er et nytt og unikt konsept som baserer seg på autentisk indisk masala fra indiske gårder laget av kokker med lang erfaring.

Menyen består blant annet av indisk mat som de kjente smakene tandoori og tikka, røkt, karri, mildt eller spicy, hvitløk, og nan-brød. Blant dyreriket får du smake på norsk laks, lam, biff, og kylling. Menyen tilbyr også deg som er veganer smakfulle retter med ris, friske grønnsaker, og deilige sauser. Du kan også bestille småretter som passer ypperlig som fingermat. Blant dessertene kan du smake på vegansk mango, søte indiske dumplings, iskrem eller andre søtsugtriggere.

Slukk tørsten med diverse flaskeøl eller spennende indiske cocktails.

Ta med ditt neste lunsjmøte eller middagsdate til India

Listen to Baljit tar med seg sitt eksklusive indiske street food konsept inn i flunkende nye lokaler i Frognerveien 1 i slutten av oktober, og du kan allerede nå reservere bord. Ta med deg middagsdaten eller lunsjmøtet, og vær den første til å smake autentisk indisk street food midt i Oslo. Restauranten er også en ypperlig familierestaurant for deg som vil ta med deg resten av flokken ut for en matbit.

Besøk Listentobaljit.no for bordreservering eller for mer informasjon.

Legg igjen en kommentar